0186 - 69 93 92 info@cs-hensen.nl

Schoonmaken van wanden en plafonds

Praktisch iedere ruimte wordt gekenmerkt door vloeren, wanden en plafonds. Ondanks het regelmatig schoonmaken van de wanden en plafonds, blijkt vaak na jaren dat de wanden en plafonds langzaam maar zeker chronisch vuil beginnen te worden. Het lijkt wel alsof eenvoudig boenen weinig zin meer heeft. Na een aantal pogingen om de wanden en plafonds weer schoon te krijgen worden allerlei middelen gebruikt om de vervuiling weg te krijgen. De volgende dag komt u er achter dat de gebruikte middelen niet geschikt waren of verkeerd gebruikt zijn. De wanden en plafonds zijn dusdanig beschadigd dat herstel ervan bijna niet meer mogelijk is.

Mensen en middelen

Cleaning Service Hensen B.V. kan uw wanden en plafonds weer opknappen. Onze rayonmanagers zijn deskundig op het gebied van het schoonmaken van wanden en plafonds en weten precies van welk materiaal de wand of plafond vervaardigd is, welke schoonmaakmiddelen gebruikt moeten worden en op welke wijze de wanden en plafonds schoongemaakt moeten worden. Een vaste groep gemotiveerde medewerkers zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van wanden en plafonds en zij beschikken over de juiste machines en schoonmaakmiddelen om de wanden en plafonds weer helemaal op te knappen.

Werkwijze bij schoonmaken van wanden en plafonds

Cleaning Service Hensen B.V. pakt het schoonmaken van wanden en plafonds aan volgens vastgelegde procedures, zodat een bepaalde basiskwaliteit geleverd kan worden. Zo wordt van iedere wand en plafond een schoonmaakprogramma gemaakt met duidelijk omschreven kaders. Onze rayonmanagers zien erop toe dat de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk nagekomen worden en sturen indien nodig bij.

Contact

Cleaning Service Hensen B.V. is altijd bereid om samen met u uw wensen in kaart te brengen en te vertalen in concrete afspraken, zodat een passende offerte gemaakt kan worden.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan