0186 - 69 93 92 info@cs-hensen.nl

Vloeren reinigen

Veel organisaties kiezen voor hun gebouwen harde vloeren vanwege de levensduur en de weerstand tegen vervuiling. De meest voorkomende vloeren zijn vervaardigd van linoleum, hout, steen of natuursteen (marmer). Ondanks het regelmatig schoonmaken van de vloeren, blijkt vaak na jaren dat de vloer langzaam maar zeker chronisch vuil begint te worden. Het lijkt wel alsof de vloer niet meer schoon wordt en dweilen of eenvoudig boenen heeft weinig zin. Na een aantal pogingen om de vloer weer schoon te krijgen worden allerlei middelen gebruikt om de vervuiling weg te krijgen. De volgende dag komt u er achter dat de gebruikte middelen niet geschikt waren of verkeerd gebruikt zijn. De harde vloer is dusdanig beschadigd dat herstel van de vloer bijna niet meer mogelijk is.

Mensen en middelen

Cleaning Service Hensen B.V. kan uw vloer weer opknappen. Onze rayonmanagers zijn deskundig op het gebied van vloeren reinigen en weten precies van welk materiaal de vloer vervaardigd is, welke schoonmaakmiddelen gebruikt moeten worden en op welke wijze de vloer geboend moeten worden. Een vaste groep gemotiveerde medewerkers zijn gespecialiseerd in het boenen van vloeren en zij beschikken over de juiste machines en schoonmaakmiddelen om de vloer weer helemaal op te knappen.

Werkwijze bij vloeren reinigen

Cleaning Service Hensen B.V. pakt het boenen van vloeren aan volgens vastgelegde procedures, zodat een bepaalde basiskwaliteit geleverd kan worden. Zo wordt van ieder vloer een reinigingsprogramma gemaakt met duidelijk omschreven kaders. Onze rayonmanagers zien erop toe dat de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk nagekomen worden en sturen indien nodig bij.

Contact

Cleaning Service Hensen B.V. is altijd bereid om samen met u uw wensen in kaart te brengen en te vertalen in concrete afspraken, zodat een passende offerte gemaakt kan worden.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan