0186 - 69 93 92 info@cs-hensen.nl

Tapijtreiniging

Veel organisaties kiezen voor hun gebouwen tapijten vloeren voor het kantoorgedeelte. Ondanks het regelmatig schoonmaken van de vloeren, blijkt vaak na jaren dat de tapijtvloer langzaam maar zeker chronisch vuil begint te worden door vlekken waarvan niemand weet hoe ze zijn ontstaan. Het lijkt wel alsof de tapijtvloer niet meer schoon wordt en stofzuigen of eenvoudig boenen heeft weinig zin. Na een aantal pogingen om de vloer weer schoon te krijgen worden allerlei middelen gebruikt om de vervuiling weg te krijgen. De volgende dag komt u er achter dat de gebruikte middelen niet geschikt waren of verkeerd gebruikt zijn. De vloer is dusdanig beschadigd dat herstel van de vloer bijna niet meer mogelijk is.

Mensen en middelen

Cleaning Service Hensen B.V. kan uw vloer weer opknappen. Onze rayonmanagers zijn deskundig op het gebied van tapijtreiniging en weten precies van welk materiaal de vloer vervaardigd is, welke schoonmaakmiddelen gebruikt moeten worden en op welke wijze de vloer geboend moeten worden. Een vaste groep gemotiveerde medewerkers zijn gespecialiseerd in het reinigen van tapijtvloeren en zij beschikken over de juiste machines en schoonmaakmiddelen om de tapijtvloer weer helemaal op te knappen.

Werkwijze bij tapijtreiniging

Cleaning Service Hensen B.V. pakt het reinigen van tapijtvloeren aan volgens vastgelegde procedures, zodat een bepaalde basiskwaliteit geleverd kan worden. Zo wordt van ieder tapijtvloer een reinigingsprogramma gemaakt met duidelijk omschreven kaders. Onze rayonmanagers zien erop toe dat de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk nagekomen worden en sturen indien nodig bij.

Contact

Cleaning Service Hensen B.V. is altijd bereid om samen met u uw wensen in kaart te brengen en te vertalen in concrete afspraken, zodat een passende offerte gemaakt kan worden.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan