0186 - 69 93 92 info@cs-hensen.nl

Reparatie en vervanging van sanitair

Als verantwoordelijke van een kantoorgebouw of onderwijsinstelling bent u zich ervan bewust dat een goede en schone sanitaire ruimte een must is binnen uw bedrijf. U investeert een hoop in uw medewerkers en u wilt dat zij zo goed mogelijke arbeidsomstandigheden hebben. Verder weet u dat een slechte en niet schone sanitaire ruimte vaak een belangrijke oorzaak is om ziek te worden. Op regelmatige basis worden de sanitaire ruimtes schoon gemaakt, maar na verloop van tijd gaan toiletbrillen, kranen, urinoirs en dergelijke stuk of worden ze beschadigd. De oorzaak is vaak niet te achterhalen, maar het probleem moet verholpen worden, want de sanitaire voorzieningen worden niet meer gebruikt en sommige ruimtes worden zelfs helemaal niet meer betreden. Dit probleem duurt in sommige gevallen zelfs maanden. Na verloop van tijd ontstaan er vervelende geuren en hebben mogelijk schadelijke bacteriën alle tijd om zich uit te breiden.

Mensen en middelen

De medewerkers van Cleaning Service Hensen B.V. komen geregeld op de sanitaire plekken en kennen deze ruimtes door en door. Indien er gebreken zijn ontstaan wat betreft de sanitaire voorzieningen, dan melden zij dit aan de betreffende rayonmanager. Onze rayonmanager zal het probleem inventariseren en zal kleine reparaties, in overleg met de verantwoordelijke van uw bedrijf, zelf uitvoeren. Indien nodig kan Cleaning Service Hensen B.V. zorgen voor reparatie en vervanging van sanitair, zodat bepaalde onnodige kosten, zoals lokaliseren van lekkages, voorrijkosten en dergelijke u bespaard kunnen blijven.

Werkwijze bij reparatie en vervanging van sanitair

Cleaning Service Hensen B.V. maakt indien nodig een verbetervoorstel om ontstane problemen adequaat op te lossen, zodat uw sanitaire ruimte in zijn geheel functioneel is.

Contact

Cleaning Service Hensen B.V. is altijd bereid om samen met u uw wensen in kaart te brengen en te vertalen in concrete afspraken, zodat een passende offerte gemaakt kan worden.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan