0186 - 69 93 92 info@cs-hensen.nl

Glasbewassing

Uw kantoorgebouw of onderwijsinstelling dient vaak als visitekaartje. (Potentiële) klanten/relaties, leveranciers, (nieuwe)medewerkers en uw directe omgeving die langs het gebouw lopen krijgen een bepaalde indruk over uw organisatie. Een schone voordeur en ramen waar ook daadwerkelijk doorheen gekeken kan worden kunnen een positieve bijdrage leveren aan de indruk die mensen krijgen van uw organisatie.

Mensen en middelen

Cleaning Service Hensen B.V. heeft vaak in het schoonmaakprogramma ook de glasbewassing geïntegreerd. Onze glazenwassers zijn breed inzetbaar en kunnen in principe ieder gebouw aan. Met de juiste schoonmaakmiddelen en het juiste klimmateriaal kunnen wij op een veilige manier de gewenste kwaliteit leveren.

Werkwijze bij glasbewassing

Cleaning Service Hensen B.V. pakt de glasbewassing aan volgens vastgelegde procedures, zodat een bepaalde basiskwaliteit geleverd kan worden. Zo wordt van ieder gebouw een schoonmaakprogramma gemaakt met duidelijk omschreven taken en frequenties. Onze rayonmanagers zien erop toe dat de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk nagekomen worden en sturen indien nodig bij.

Contact

Cleaning Service Hensen B.V. is altijd bereid om samen met u uw wensen in kaart te brengen en te vertalen in concrete afspraken, zodat een passende offerte gemaakt kan worden.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan