0186 - 69 93 92 info@cs-hensen.nl

Gevelreiniging

Uw kantoorgebouw of onderwijsinstelling dient vaak als visitekaartje. (Potentiële) klanten/relaties, leveranciers, (nieuwe)medewerkers en uw directe omgeving die langs het gebouw lopen krijgen een bepaalde indruk over uw organisatie. Een schone gevel kan een positieve bijdrage leveren aan de indruk die mensen krijgen van uw organisatie.

Vaak wordt er jarenlang niets aan de gevels gedaan, waardoor de gevels groen uitslaan of zelfs beschadigen. Waarschijnlijk heeft u al meerdere keren de gevels willen laten schoonmaken, maar bent u er nog niet aan toegekomen.

Mensen en middelen

Cleaning Service Hensen B.V. kan uw gevels weer opknappen. Onze gevelreinigers maken uw gevel schoon zonder milieugevaarlijke chemicaliën en onder een lage druk, zodat uw gevel niet beschadigt. Onze systemen zijn toe te passen op ieder soort materiaal.

Indien nodig kan voor iedere situatie de gevel gerenoveerd worden, zodat de kans op verdere beschadiging verminderd wordt.

Nadat gevelreiniging en eventuele renovatie van de gevels is het altijd aan te bevelen om de gevel te impregneren. Nadat de gevel is geïmpregneerd wordt de wateropname gereduceerd tot een bepaald minimum.

Werkwijze bij gevelreiniging

Cleaning Service Hensen B.V. pakt de gevelreiniging aan volgens vastgelegde procedures, zodat een bepaalde basiskwaliteit geleverd kan worden. Zo wordt van ieder gebouw een reinigingsprogramma gemaakt met duidelijk omschreven kaders. Onze rayonmanagers zien erop toe dat de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk nagekomen worden en sturen indien nodig bij.

Contact

Cleaning Service Hensen B.V. is altijd bereid om samen met u uw wensen in kaart te brengen en te vertalen in concrete afspraken, zodat een passende offerte gemaakt kan worden.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan