0186 - 69 93 92 info@cs-hensen.nl

Dieptereiniging

Veel organisaties hebben een bepaald schoonmaakprogramma voor de interne of externe schoonmakers/-sters. Dagelijks worden de algemene ruimtes zoals kantoren, toiletruimtes, keukens en dergelijke goed schoon gemaakt, maar moeilijk bereikbare plaatsen komen meestal onvoldoende aan bod. Vaak ontstaat dit probleem door de strakke tijdsplanning van het schoonmaakprogramma en het simpelweg niet kunnen bereiken van sommige plekken. Na verloop van tijd gaan de onzichtbare plekken toch opvallen vanwege de onaangename geuren en mogelijk schadelijke bacteriën die zijn ontstaan. Het is daarom aan te bevelen om met bepaalde regelmaat een dieptereiniging uit te laten voeren. Keukens verdienen vaak extra aandacht vanwege de Warenwet, maar ook de verantwoordelijkheid die een directie heeft ten aanzien van de hygiëne.

Mensen en middelen

Cleaning Service Hensen B.V. heeft jarenlange ervaring met betrekking tot het dieptereinigen van allerlei ruimtes en keukens. Onze vaste schoonmakers/-sters hebben de benodigde vakopleidingen met succes behaald en kennen de aandachtspunten als het gaat om dieptereiniging. Verder beschikken onze vakmensen over professionele schoonmaakmachines en –middelen. Dankzij de gevolgde vakopleidingen weten onze medewerkers deze ook op de juiste wijze toe te passen.

Werkwijze bij dieptereiniging

Cleaning Service Hensen B.V. pakt dieptereiniging aan volgens vastgelegde procedures, zodat een bepaalde basiskwaliteit geleverd kan worden. Zo wordt vooraf een reinigingsprogramma gemaakt met duidelijk omschreven kaders. Onze rayonmanagers zien erop toe dat de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk nagekomen worden en sturen indien nodig bij.

Contact

Cleaning Service Hensen B.V. is altijd bereid om samen met u uw wensen in kaart te brengen en te vertalen in concrete afspraken, zodat een passende offerte gemaakt kan worden.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan