0186 - 69 93 92 info@cs-hensen.nl

Schoonmaak van beursstands

Het opbouwen en afbreken van een stand is vaak een zware en hectische klus. In relatief korte tijd moet een stand opgezet worden. In de praktijk blijkt dat het vaak moeilijk is om de stand goed schoon te maken en eventueel schoon te houden. Voor sommige opdrachtgevers zijn wij een vaste partner met betrekking tot het schoonmaken van de stand en het eventueel schoon houden van de stand. Verder kunnen onze medewerkers assisteren bij het opbouwen en afbreken van de stand.

Mensen en middelen

Cleaning Service Hensen B.V. heeft jarenlange ervaring met betrekking tot het assisteren bij het opbouwen en afbreken en de schoonmaak van beursstands. Onze vaste medewerkers/-sters beschikken over de benodigde ervaring en kennen de aandachtspunten. Verder beschikken onze medewerkers/-sters over professionele schoonmaakmachines en –middelen. Dankzij de gevolgde vakopleidingen weten onze medewerkers deze ook op de juiste wijze toe te passen.

Werkwijze bij de schoonmaak van beursstands

Cleaning Service Hensen B.V. pakt het schoonmaken van stands aan volgens vastgelegde procedures, zodat een bepaalde basiskwaliteit geleverd kan worden. Zo wordt voor de stand een schoonmaakprogramma gemaakt met duidelijk omschreven kaders. Onze rayonmanagers zien erop toe dat de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk nagekomen worden en sturen indien nodig bij. Als organisatie werkt u dus nauw samen met een betrouwbare partner en zijn de tarieven voor de ondersteuning van tevoren bekend. In plaats van een ploeg eigen kostbare medewerkers in te zetten, maakt u nu gebruik van vakmensen tegen scherpe tarieven.

Contact

Cleaning Service Hensen B.V. is altijd bereid om samen met u uw wensen in kaart te brengen en te vertalen in concrete afspraken, zodat een passende offerte gemaakt kan worden.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan