0186 - 69 93 92 info@cs-hensen.nl

Schoonmaken Werkplek

Als directie van een (petro)chemisch bedrijf bent u vaak verantwoordelijk voor een groep medewerkers, bezoekers en overige belanghebbenden die op dagelijkse basis binnen uw organisatie aanwezig zijn. Als werkgever wilt u een goede werkomgeving voor uw medewerkers creëren. U zorgt voor het juiste interieur met de benodigde kantoorartikelen, voldoende toiletgelegenheid en een goed ingerichte kantine. Ook de productieruimtes mogen niet vergeten worden. Een opgeruimde productieruimte is niet alleen prettig voor de medewerkers, maar vermindert ook de kans op fouten in de productie en de kans op storingen van de machines.

Mensen en middelen

Cleaning Service Hensen B.V. is een gerenommeerd schoonmaakbedrijf binnen de (petro)chemie en beschikt over een groep gemotiveerde medewerkers. Onze vaste schoonmaakers/-sters hebben de benodigde vakopleidingen met succes behaald en kennen de aandachtspunten voor het schoonhouden van een (petro)chemische werkplek. Verder beschikken onze vakmensen over professionele schoonmaakmachines en -middelen. Dankzij de gevolgde vakopleidingen weten onze medewerkers deze ook op de juiste wijze toe te passen.

Werkwijze bij schoonmaken werkplek

Cleaning Service Hensen B.V. pakt het schoonmaken van (petro)chemische locaties aan volgens vastgelegde procedures, zodat een bepaalde basiskwaliteit geleverd kan worden. Zo wordt van ieder productieafdeling een schoonmaakprogramma gemaakt met duidelijk omschreven taken en schoonmaakfrequenties. Onze rayonmanagers zien erop toe dat de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk nagekomen worden en sturen indien nodig bij.

Contact

Cleaning Service Hensen B.V. is altijd bereid om samen met u uw wensen in kaart te brengen en te vertalen in concrete afspraken, zodat een passende offerte gemaakt kan worden.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan