0186 - 69 93 92 info@cs-hensen.nl

Voorraadbeheer

Veel organisaties houden de eigen voorraad bij wat betreft sanitaire middelen. U kunt hierbij denken aan middelen, zoals:

ToiletpapierStofdoekjesHanddoeken
Papieren handdoekjesMicrovezeldoekjesTheedoeken
TorkrollenWerkdoekjesKeukenrollen
ToiletspraySponsjes(automaten)zeep
ToiletblokjesLatex handschoenenVaatwastabletten
SchoonmaakmiddellenBezemAfwasmiddel
ToiletborstelStoffer en blikAfwasborstel

Het is vaak een enorme klus om de voorraad goed bij te houden. U moet op tijd bestellen of inkopen en vervolgens moet de voorraad nog ergens opgeslagen worden. Voor veel organisaties is het een fysieke en tijdrovende klus en neemt het de vaak veel kostbare ruimte in beslag.

Mensen en middelen

Cleaning Service Hensen B.V. heeft een accurate voorraadbeheersysteem om de juiste en de benodigde sanitaire middelen betrouwbaar op tijd te leveren en weer bij te vullen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw voorraad wat betreft de sanitaire benodigdheden.

Werkwijze bij voorraadbeheer

Buiten het gemak om uw voorraadbeheer uit te besteden kan het ook een kostenbesparing met zich meebrengen. U hoeft geen dure arbeidsuren vrij te maken voor iemand om het geheel bij te houden en verder bespaart het u vaak benzinekosten, administratiekosten en voorraadkosten.

Contact

Cleaning Service Hensen B.V. is altijd bereid om samen met u uw wensen in kaart te brengen en te vertalen in concrete afspraken, zodat een passende offerte gemaakt kan worden.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan