0186 - 69 93 92 info@cs-hensen.nl

Schoonmaak van onderwijsinstellingen

Als directie van een onderwijsinstelling heeft u te maken met veel verantwoordelijkheden. U wilt uw eigen medewerkers een goede werkplek bieden en u wilt bekend staan als een goede onderwijsinstelling voor (potentiële) leerlingen. Buiten het zorgvuldig samengestelde onderwijspakket is een opgeruimde werkplek/onderwijsinstelling van wezenlijk belang. Binnen een onderwijsinstelling zijn de hygiëne en arbeidsomstandigheden erg belangrijk. Slechte hygiëne heeft vaak nadelige gevolgen voor het ziekteverzuim van zowel de eigen medewerkers als de leerlingen. Ondanks alle goede bedoelingen komt het geregeld voor dat sommige onderwijsinstelling niet goed schoongemaakt wordt. Als directie vangt u signalen op van medewerkers en veelal ouders dat zij niet echt tevreden zijn met de huidige gang van zaken.

Mensen en middelen

Cleaning Service Hensen B.V. is een gerenommeerd schoonmaakbedrijf en beschikt over een vaste groep gemotiveerde medewerkers. Onze vaste schoonmaakers/-sters hebben de benodigde vakopleidingen met succes behaald en kennen de aandachtspunten voor de schoonmaak van onderwijsinstellingen. Verder beschikken onze vakmensen over professionele schoonmaakmachines en -middelen. Dankzij de gevolgde vakopleidingen weten onze medewerkers deze ook op de juiste wijze toe te passen.

Werkwijze bij schoonmaak van onderwijsinstellingen

Cleaning Service Hensen B.V. pakt de schoonmaak van onderwijsinstellingen aan volgens vastgelegde procedures, zodat een bepaalde basiskwaliteit geleverd kan worden. Zo wordt van iedere onderwijsinstelling een schoonmaakprogramma gemaakt met duidelijk omschreven taken en schoonmaakfrequenties. Onze rayonmanagers zien erop toe dat de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk nagekomen worden en sturen indien nodig bij.

Contact

Cleaning Service Hensen B.V. is altijd bereid om samen met u uw wensen in kaart te brengen en te vertalen in concrete afspraken, zodat een passende offerte gemaakt kan worden.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan