0186 - 69 93 92 info@cs-hensen.nl

Schoonmaak van kantoorgebouwen

Als directie van een bedrijf of overheidsinstelling bent u vaak verantwoordelijk voor een groep medewerkers die op dagelijkse basis voor uw organisatie kantoorwerkzaamheden verrichten. Als werkgever wilt u een goede werkomgeving voor uw medewerkers creëren. U zorgt voor het juiste interieur met de benodigde kantoorartikelen, voldoende toiletgelegenheid en een goed ingerichte kantine. Toch komt het geregeld voor dat ondanks alle goede bedoelingen de werkomgeving niet schoon genoeg is. Als directie en werkgever bent u niet helemaal tevreden met de wijze waarop uw kantoorruimte schoongemaakt wordt en uw medewerkers komen geregeld bij u klagen over bijvoorbeeld vieze toiletten.

Mensen en middelen

Cleaning Service Hensen B.V. is een gerenommeerd schoonmaakbedrijf en beschikt over een groep gemotiveerde medewerkers. Onze vaste schoonmaakers/-sters hebben de benodigde vakopleidingen met succes behaald en kennen de aandachtspunten voor de schoonmaak van kantoorgebouwen. Verder beschikken onze vakmensen over professionele schoonmaakmachines en -middelen. Dankzij de gevolgde vakopleidingen weten onze medewerkers deze ook op de juiste wijze toe te passen.

Werkwijze schoonmaak van kantoorgebouwen

Cleaning Service Hensen B.V. pakt het schoonmaken van kantoorgebouwen aan volgens vastgelegde procedures, zodat een bepaalde basiskwaliteit geleverd kan worden. Zo wordt van ieder kantoorgebouw een schoonmaakprogramma gemaakt met duidelijk omschreven taken en schoonmaakfrequenties. Onze rayonmanagers zien erop toe dat de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk nagekomen worden en sturen indien nodig bij.

Contact

Cleaning Service Hensen B.V. is altijd bereid om samen met u uw wensen in kaart te brengen en te vertalen in concrete afspraken, zodat een passende offerte gemaakt kan worden.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan