0186 - 69 93 92 info@cs-hensen.nl

Opleveringsschoonmaak

Aan het eind van een bouwproject moeten alle puzzelstukjes tegelijk samenvallen. U wilt het bouwproject op een positieve manier afgronden. Eén van de belangrijke punten aan het eind van een project is de opleveringsschoonmaak. Afhankelijk van het project gaat het bij de opleveringsschoonmaak voornamelijk om dat alle kamers, toiletten, badkamers, keukens, ramen en dergelijke glimmen, zodat u tevreden en met een gerust hart kunt terugkijken op een geslaagd project.

Mensen en middelen

Cleaning Service Hensen B.V. heeft jarenlange ervaring wat betreft opleveringsschoonmaak en beschikt over een groep gemotiveerde medewerkers. Onze vaste medewerkers weten wat er van ze verwacht wordt en zijn zich ervan bewust dat alles perfect afgeleverd moet worden. Verder beschikken onze vakmensen over professionele schoonmaakmachines en -middelen. Dankzij de gevolgde vakopleidingen weten onze medewerkers deze ook op de juiste wijze toe te passen.

Werkwijze bij opleveringsschoonmaak

Cleaning Service Hensen B.V. pakt de opleveringsschoonmaak aan volgens vastgelegde procedures, zodat een bepaalde basiskwaliteit geleverd kan worden. Onze rayonmanagers zien erop toe dat de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk nagekomen worden en sturen indien nodig bij.

Contact

Cleaning Service Hensen B.V. is altijd bereid om samen met u uw wensen in kaart te brengen en te vertalen in concrete afspraken, zodat een passende offerte gemaakt kan worden.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan