0186 - 69 93 92 info@cs-hensen.nl

Laden en Lossen

Het kan weleens voorkomen dat u voor bepaalde gebeurtenissen, zoals verbouwingen, verhuizingen, inkoop van grote hoeveelheden goederen of iets dergelijks behoefte heeft aan assistentie bij het laden of lossen van bepaalde goederen/vrachten.

Ook in de bouw zijn er tijdens het uitvoeren van sommige bouwproject meerdere fasen die ieder een eigen logistiek proces kennen. In eerste instantie worden de bouwketen neergezet en worden voornamelijk grondwerkzaamheden verricht en later worden steeds meer materialen geleverd. Op sommige bouwplaatsen is de ruimte gering en is een goed gestructureerde logistieke invulling nodig. Met betrekking tot het laden en lossen van de verschillende vrachten is assistentie vaak geen overbodige luxe.

Mensen en middelen

Cleaning Service Hensen B.V. heeft medewerkers in dienst die kunnen assisteren bij het laden en lossen. Onze medewerkers hebben voorlichting gekregen met betrekking tot fysieke belasting en hebben ervaring op het gebied van laden en lossen. Indien nodig of gewenst kunnen tilhulpmiddelen ingezet worden.

Werkwijze bij laden en lossen

Cleaning Service Hensen B.V. instrueert vaak samen met de opdrachtgever de medewerkers over de wijze waarop bepaalde goederen/vrachten geladen of gelost moeten worden. Onze rayonmanagers zien erop toe dat de gemaakte afspraken nagekomen worden en sturen indien nodig bij.

Contact

Cleaning Service Hensen B.V. is altijd bereid om samen met u uw wensen in kaart te brengen en te vertalen in concrete afspraken, zodat een passende offerte gemaakt kan worden.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan