0186 - 69 93 92 info@cs-hensen.nl

Schoonmaak van Evenementen

Het organiseren van een evenement vergt veel voorbereiding en inzet en alles moet samenvallen als het evenement eenmaal bezig is. Waarschijnlijk heeft u het evenement georganiseerd om een bepaalde doelgroep te benaderen. Als organisatie wilt u een positieve indruk achterlaten op uw doelgroep. Om een positieve indruk achter te laten moet alles er keurig uitzien. Toch komt het weleens voor dat het voortdurend schoon houden van de sanitaire voorzieningen een lastige klus is. Voor veel bezoekers zijn schone sanitaire voorzieningen een ‘must’. Als dit niet goed geregeld is, dan komen kan het een reden zijn voor bezoekers om de volgende keer weg te blijven.

Mensen en middelen

Cleaning Service Hensen B.V. is een gerenommeerd schoonmaakbedrijf en beschikt over een groep gemotiveerde medewerkers. Onze vaste schoonmaakers/-sters hebben de benodigde vakopleidingen met succes behaald en kennen de aandachtspunten voor het schoonhouden van evenementen en de sanitaire voorzieningen op de evenementen. Verder beschikken onze vakmensen over professionele schoonmaakmachines en -middelen. Dankzij de gevolgde vakopleidingen weten onze medewerkers deze ook op de juiste wijze toe te passen.

Werkwijze bij schoonmaak van evenementen

Cleaning Service Hensen B.V. pakt de schoonmaak van evenementen aan volgens vastgelegde procedures, zodat een bepaalde basiskwaliteit geleverd kan worden. Zo wordt van iedere sanitaire voorziening een schoonmaakprogramma gemaakt met duidelijk omschreven taken en schoonmaakfrequenties. Onze rayonmanagers zien erop toe dat de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk nagekomen worden en sturen indien nodig bij.

Contact

Cleaning Service Hensen B.V. is altijd bereid om samen met u uw wensen in kaart te brengen en te vertalen in concrete afspraken, zodat een passende offerte gemaakt kan worden.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan